Om Massør

Screen Shot 2015-03-31 at 21.11.31

Top har lagt mange hundrede timers uddannelse og lærdom bag sig. Hun er uddannet ved henholdsvis ”The Thai Traditional Medical Services Society” og ”The Union of Thai Traditional Medicine” i Bangkok. Og har løbende taget supplerende uddannelser. Senest har Top erhvervet sig et certifikat i Kranio-Sakral terapi på Phuket. Derudover har hun i længere perioder levet med munkene i templer i Thailand for at opleve og tilegne sig de oprindelige buddhistiske dyder og få dem ind under huden.

Top er ydmyge kvinde med en rummelig forståelse af indforståede danske værdier, det danske sprog og ikke mindst den danske humor og ironi, som har stor lighed med den thailandske humor. De har en integreret ro, altid et smil på lur og en god dosis lune.

Udover at massøserne har en utrolig professionel tilgang, er hjerteligheden og gæstfriheden formentlig ligeledes en af grundene til at kunder gerne afsætter mange timers transport for at få en kompetent pleje af kroppen på stedet. Under behandlingen bliver der sat beroligende musik på, afhængig af dagens stemning.

Læs mere

Formålet med at tilbyde et omfang af differentierende massagetyper er at målrette hver enkelt behandling til netop DIN kropstype. Vi er alle bygget forskelligt, som indebærer forskellige svagheder og styrker i anatomien og dermed unikke behov for kropspleje. Der er forskel på omfanget af blokeringer, spændthed og grader af smidighed og bevægelighed i kroppen. Dette gælder også kroppens modtagelighed og følsomhed under behandlingen. Og kroppens modtagelighed varierer ligeledes fra gang til gang.

Der er kompetente råd at hente, hvis du er i tvivl om hvilken massageform, der er bedst egnet til netop din krop.

Under de enkelte massagetype beskrivelser er nævnt massagens hovedfokus. Det er vigtigt at understrege at samtlige massagetyper har elementer af alle gavnlige egenskaber. Denne overordnede kategorisering giver forhåbentligt et bedre overblik i valget af den foretrukne stil. Samtlige massagetyper øger fysisk, som psykisk velvære. Efter endt massage kan man både få følelsen af fornyet energi, men også træthed kan forekomme, når affaldsstoffer fjernes og specielt hvis kroppen har været forsømt længe. Alle typer af tryk på kroppen stimulerer blodtilførsel, optimerer lymfekar systemet, fjerner blokeringer og giftstoffer og medfører velbefindende, beroligelse og bedre søvn.

Husk at drikke rigeligt med vand, både før og efter massagen.